pondělí

Zkouškové období, part 1.

Už jste si asi mysleli, že se nám ucpala rourka na koks nebo jsme chcípli, co? V tom případě vás zklameme, protože my jsme všichni ještě živí a relativně zdraví (mě neustále trápí zažívací problémy a Otrapu veganství). Jenže sem nepíšeme, protože máme všichni zkouškové období a proto se musíme učit. To potrvá ještě zhruba do 20. února. Což znamená, že teďka už jsme tak nějak v půlce a já si řekl, že je to ideální čas napsat něco o té polovině již uběhlé. Plus teda je začátek týdne a měsíce února ale hlavně ta půlka.
První polovina období probíhala celkem klasicky. Učil ses jak debil, abys přišel ke zkoušce a zjistil, že existují ještě další dva okruhy otázek, který sis na místě vymyslel a pak si zjistil, že si je vlastně měl napsaný líp, než ty naučený. Přesto jsem zdárně všemi nástrahami prošel. Nutno podotknout, že to měla být ta jednodušší polovička a už dnes jsem byl u zasranýho ústního. Ale o tom potom.
Chtěl jsem ještě taky trochu nalákat vás, zmrdy, co to čtete, že jsme na nic ze slibovaného nezapomněli a že se všeho dočkáte! Třeba vlogu z Mighty Sounds, protože ten kurva bude stát za to, ikdyž nejspíš nebude dřív než o prázdninách. Potom se taky těšte na různý velký věci, který se teda nebudou týkat jen blogu. Třeba hauly. Ty budou na vlogu. Teda bude to nejspíš o hovně, jako všechno ostatní s náma spjatý, o to víc, když jsme chudý. Ale bude to.
Na závěr bych se rád vyjádřil k situaci kolem uprchlické krizi. Je to teď velmi aktuální téma. Asi by bylo potřeba to rvát i do popisku, ale víte co, my nejsme žádný zasraný bulvární médium! Me-me-me-médium! Uprchlíci v současného chvíli prchají do Evropy ještě rychleji, než kdy dřív, protože Metrix konečně vypudil na internet svou Extrémní Show. Jak to souvisí s uprchli komu krizí nevím, ale náhoda to nebude.

Žádné komentáře:

Okomentovat